Hayalinizdeki balayı tatili için bize hemen ulaşın!

0 (212) 292 40 42

Daha Romantik Bir Balayı İçin

Daha Romantik Bir Balayı İçin

Sırf balayınız diye seyahatinizin romantik geçeceğini düşünmeyin. Yola çıkmadan ÖNCE daha da unutulmaz kılmak ve romantizme daha fazlasını eklemek için elinizden geleni yapın. Balayınızın, birlikte geçireceğiniz yeni hayatınızın başlangıcı olduğunu asla unutmayın!

Havayolu bilet gişesine, otelin ön bürosuna, bellboya vb. gibi – herkese balayında olduğunuzu söyleyin. Muhtemelen gülücüklerle ve bol avantajlarla karşılanacaksınızdır!

Valizinizin bir köşesine küçük bir kokulu mum sıkıştırın.

Büyülü anları kaydetmek için balayı günlüğü tutun. Fotoğraflar için yer ayırın ki arkadaşlarla ve ailenizle paylaşabileceğiniz süper bir balayı albümünüz olsun.

Albüm için küçük hatıra eşyalar toplayın.

Giysileriniz arasına birkaç lavanta kesesi koyun.

iPoduzda veya MP3 çalarınızda her ikinizin de sevdiği şarkılardan oluşan bir çalınacaklar listesi hazırlayın. Bu şarkılar hayatınızın geri kalanında ilave özel bir anlam kazanacak!

Sabahından akşamına kadar bir veya iki balayı günü planlayarak daha da büyülü anlar yaratın. Paylaşacak anılar yaratacak şeyler yapın (File binmek, kanopi gezisi, balina izleme gezisi, kumsalda masada iki kişilik akşam yemeği, vb.)

Birbirinizin keyfini çıkarmak ve otelinizdeki veya tatil köyünüzdeki odanın, manzaranın ve olanakların keyfini çıkarmak için serbest zaman ayırın. Ülke dışına çıkan çiftler genelde aşırı program yapma eğiliminde olurlar.

Her balayı gününde güneş her battığında bir hayali paylaşmayı alışkanlık haline getirin.

 

Balayı çiftleri için özel olarak hazırlanmış balayı turlarımız hakkında bilgi almak için lütfen tıklayın.

Diğer Yazılar

Balayı Turlarımız

  • KOH SAMUI & PHUKET & BANGKOK TURU

    ile
  • dubai-turu

    Dubai Turu – THY ile

    Türk Hava Yolları ile 5 Gece - 6 Gün
  • dubai-turu

    Dubai Turu – Emirates ile

    Emirates ile 4 Gece - 5 Gün
Yukarı