Hayalinizdeki balayı tatili için bize hemen ulaşın!

0 (212) 292 40 42

Maldivler’de Balayı

  • maldivler-balayi-turu

Maldivler’de Balayı

Balayınızın samimi, gözlerden uzak ve en önemlisi güzel bir ortamda aşkın kutlaması olarak geçmesini istiyorsanız o zaman Maldivler dünyanın en uygun yeri. Bir çift olarak, tatilinizde adaların büyüsünün başınızı döndürmesine izin verecek sayısız alternatif var

Yıldızların altında, titreşerek sizi arada bir gerçek dünyaya getirecek mum ışığında bir akşam yemeği; tüm gün tek başınıza yakındaki bir ıssız adaya yapacağınız cesur bir kaçış veya özel bungalovunuzda uçsuz bucaksız turkuaz suları seyrederken yaşayacağınız bir spa keyfi.

Maldivler balayı tatilinizde maske ve yüzgeçle bir mercan adasının etrafında yüzerek birbirinizi daha iyi tanımayı seçebilirsiniz veya o muhteşem, capcanlı kayalıklarda dalış yapabilirsiniz. Bu, eve döndükten sonra günlerce tekrar tekrar yaşayacağınız bir deneyim. Gece balık tutma gezisinde kimin daha fazla yakalayacağına baktığınız neşeli bir rekabetin zevkine varın. Uygun bir balıkçı noktasına demir atmadan önce gün batımında yaptığınız o inanılmaz tekne gezisini asla unutmayacaksınız. Hayatınızın geri kalanında bu günü, bu anı ve bu aşkı hatırlamanızı sağlamak istercesine, doğan batan güneşin renkleriyle oynar gibidir.

Balayınızın hayatınızda bir kere yaşayacağınız bir deneyim olmasına da gerek yok. Bu büyülü adalara her geldiğinizde balayınızı tekrar tekrar yaşayacaksınız.

Maldivler Balayı Turları

Maldivler Balayı Turu – Türk Hava Yolları ile
Maldivler Balayı Turu – Quatar Hava Yolları ile
Maldivler Balayı Turu – Emirates ile

Diğer Yazılar

Balayı Turlarımız

  • KOH SAMUI & PHUKET & BANGKOK TURU

    ile
  • dubai-turu

    Dubai Turu – THY ile

    Türk Hava Yolları ile 5 Gece - 6 Gün
  • dubai-turu

    Dubai Turu – Emirates ile

    Emirates ile 4 Gece - 5 Gün
Yukarı