Hayalinizdeki balayı tatili için bize hemen ulaşın!

0 (212) 292 40 42

Balayı için Kıyafet İpuçları

Balayı için Kıyafet İpuçları

Balayında ne giyeceği şüphesiz ki her yeni gelin ya da damadın düşündüğü bir şey, ama hayatınızdaki en büyük ve en önemli olaylardan birinin tam ortasındayken kimin bunu planlamaya zamanı var!

Balayı için kıyafet hazırlığının nasıl olduğunu bilen birileri olarak, sizin için nasıl hazırlanmanız gerektiğine dair bir kaç ipucuyla birlikte bunu kolaylaştıracak bazı fikirler ve bir kontrol listesi oluşturduk.

Unutmayın…

Normalinden daha çok fotoğraf çekeceksiniz, en iyi şekilde görünmek istersiniz. SADECE a-listesini valize koyun ve istediğiniz her yerde ve zamanda gösterişli olmaktan çekinmeyin.

Düğün stresiyle kilo kaybedebilirsiniz, bu sebeple “neler götürüyorum” yığını arasında bir kaç farklı beden giysi olduğundan emin olun.

Gideceğiniz yeri tanıyın. Tatil köyünüz daha gündelik mi, resmi mi veya akşam yemeği için farklı planlarınız var mı? Tüm bunlar valize ne koymanız gerektiğini bilmeniz konusunda plan yapmanıza yardımcı olacaktır.

Seksi olmayı unutmayın. Bu balayınız yahu! Eski pijamaları atın ve seksi şeyler alın. Ama eğer tarzınız seksi değilse en azından YENİ pijamalar alın!

Geziler hakkında bilgi sahibi olun. Ne yapmayı planladığınız konusunda fikriniz olsun. Örneğin gün batımında, plajda ata binmeyi planlıyorsanız ayağınızdan uçup gitmeyecek bir ayakkabıya ve buna ek olarak pantolona veya en azından uzun bir şorta ihtiyacınız olacak demektir.

Doğa yürüyüşü yapmayı, bisiklete binmeyi veya hatta ATV ile tur yapmayı planlıyorsanız uygun giysileri valize koymayı ihmal etmeyin. Hiçbir şey gününüzü eğlenceli bir günün sonunda kızarmış, tahriş olmuş veya su toplamış bir ciltten daha fazla mahvedemez. İnanın, eğlenceli gecenizin neşesini bir anda söndürüverir.

Alacağınız takıları önceden ayarlayın ki çok fazla götürmüş olmayın ama aynı zamanda da havalı ve taze görünmeyi unutmayın.

Alışveriş İpuçları…

YIL BOYU balayı pazarına ürün tedarik eden, yazlık ve tatil köylerine uygun giysiler satan mağazalardan faydalanın ihtiyacınız olanı en iyi onlar bilirler!

Aylar öncesinden alışveriş yapın. Yılın hangi zamanı evlendiğiniz önemlidir. Özellikle seyahatiniz için bütün kıyafetlerinizin yeni olmasını istiyorsanız valizinizi ortaya çıkarmak için son dakikayı beklemeyin. Elinizde olanı nasıl kullanabileceğinizi belirleyin, sonrasında yeni balayı tarzlarınız olması için ne yapmanız gerektiği planlayın.

Gördüyseniz satın alın. Geri döndüğünüzde orada olacağına güvenmeyin; bir şeyi beğenmişseniz bulması asla öyle kolay olmaz!

Kış ayında evleniyorsanız büyük mağazaların herhangi birinden tatil kıyafetleri alışverişinizi yapın veya       eğer büyük gününüzü planlamaya yeterince önceden başladıysanız, yaz kıyafetleri daha ortadayken alışveriş yapmaya başlayın.

Alışveriş yapmadan önce gideceğiniz yeri düşünün. Eğer bir adaya gidecekseniz canlı ve seksi olmak istersiniz. Soğuk bir yere gidiyorsanız seksi bir kar giysisi için savurganlık yapabilirsiniz, Avrupa içinse zarif ve şık olmalısınız.

Yapabildiğiniz anlarda ve fiyatlarda makulse, birbiriniz için bir şeyler satın alın,

Diğer Yazılar

Balayı Turlarımız

  • KOH SAMUI & PHUKET & BANGKOK TURU

    ile
  • dubai-turu

    Dubai Turu – THY ile

    Türk Hava Yolları ile 5 Gece - 6 Gün
  • dubai-turu

    Dubai Turu – Emirates ile

    Emirates ile 4 Gece - 5 Gün
Yukarı