Hayalinizdeki balayı tatili için bize hemen ulaşın!

0 (212) 292 40 42

Maldivler’de Tekne Gezisi ve Balık Avı

  • maldivler-tekne-gezisi

Maldivler’de Tekne Gezisi ve Balık Avı

Eğer doğaseverseniz ve muhteşem Maldiv adalarını keşfetmek isterseniz, tekne gezisini mutlaka denemeniz gerekir. Eğer macera arıyorsanız, şnorkel, rüzgar sörfü ve dalış gibi bazı su sporlarını da buna dahil edebilirsiniz. Spora pek hevesli olmayanlar da güvertede oturabilir ve dinlenerek hoşça vakit geçirebilirler.

Bu yazıda size Maldivler‘de tekne gezisi konusunda bilgi sunacağız. Maldivler’de tekne gezisi en sevilen boş zaman faaliyetleri arasındadır. Bu amaç için farklı türde tekneler kullanılır. Birkaç örnek vermek gerekirse, sürat tekneleri, yelkenliler ve muz tekneler bulunur. Tekne gezisi, doğanın güzelliğinin tadını çıkarma fırsatı sunan en keyif verici faaliyettir.

Eğer günbatımında Maldivler’de tekne gezisine çıkarsanız buraya kesinlikle aşık olacaksınız, çünkü akşamları burada büyüleyici bir manzara sizi bekliyor. Gerçek anlamda keyif verici bir deneyim olacak, enerjinizi yeniden toplayacaksınız. Maldivler’de tekne gezisi, Maldivler’de denizin altında ve üstünde olan canlı yaşamını keşfetmek için muhteşem bir fırsat sunuyor. Maldivler’de tekne gezisi ile adalarda sırayla gezerek kendinizi şımartabilir ve doğanın harikalarına hayran kalabilirsiniz.

Maldivler turu kapsamında yapılabilecek aktivitelerden biri olan balık tutmak sadece en sevilen boş zaman faaliyeti değil, aynı zamanda Maldivliler’in de geçim kaynağı. Balıkçılık, burada gerçekleşen ana ticari faaliyetlerden biri. Sabahları balık tutmak genellikle büyük av balıkçılığı olarak adlandırılıyor ve hayatını kazanan balıkçılar tarafından sürdürülüyor. Maldivler’de balık tutma konusunda ayrıntılı bilgi için okumaya devam edin.

Maldivler’de farklı türlerde balıkçılık faaliyetleri olsa da en sevileni gece balık tutmak. Gece, gökyüzü karanlıkken balık tutmak kesinlikle farklı bir deneyim. Eğer balık tutarsanız bu sadece size büyük memnuniyet vermekle kalmaz, aynı zamanda bütünüyle canlanmanızı da sağlar. Gece balık tutmak turistler arasında gitgide daha popüler hale geliyor.

Maldivler’de balıkçılık sporunu icra etmek için en uygun zaman ya gündoğumu ya da günbatımı. Sabahları, güneş doğduğunda gökyüzüne, güzel, kızılımsı altın rengi verir; kendinizi cennette gibi hissedersiniz. Su, güneşin yansımaları ile harika bir görünüme bürünür. Köpekbalığı, yelken balığı, kılıçbalığı ve Maldivler’in meşhur çizgili ton balığı gibi balıklar kolaylıkla yakalanabilir. Günümüzde, otel ve tatil köylerinin birçoğu bu türden balıkçılık gezilerini düzenlemektedir.

Diğer Yazılar

Balayı Turlarımız

  • KOH SAMUI & PHUKET & BANGKOK TURU

    ile
  • dubai-turu

    Dubai Turu – THY ile

    Türk Hava Yolları ile 5 Gece - 6 Gün
  • dubai-turu

    Dubai Turu – Emirates ile

    Emirates ile 4 Gece - 5 Gün
Yukarı